in zeven stappen naar duurzaam recruitmentsucces

Mijn werkwijze

Is jouw organisatie toe aan een duurzame oplossing voor het vinden en behouden van de juiste nieuwe medewerkers? Ik ondersteun jou bij het vormgeven en het implementeren van een duurzame recruitmentstrategie die aansluit op jouw bedrijfsdoelstellingen.
Wil jij samen met mij jouw recruitment naar strategisch niveau brengen?

Dit is mijn werkwijze voor een succesvolle samenwerking

Een duurzame oplossing voor jouw wervingsvraagstuk die de behoeften en strategische doelen van jouw organisatie maximaal ondersteunt? Dit is mijn aanpak voor een succesvolle implementatie van strategisch recruitment:

1. Intakegesprek
2. Aanvalsplan
3. De start van onze samenwerking
4. Inventarisatiefase en organisatiescan
5. Formuleren strategisch recruitmentplan & recruitmentprojecten
6. Implementatiefase
7. Interne kennisoverdracht en -borging
8. Evaluatie

Om jou te ondersteunen bij het oplossen van jouw wervingsvraagstuk, is het belangrijk dat ik jou en jouw organisatie goed ken. Een succesvolle samenwerking start dus altijd met een intake van de wensen en behoeften van jou als professional als ook van jouw organisatie in het algemeen.

Tijdens onze samenwerking kun je rekenen op een hoge betrokkenheid en een dienstverlenende instelling. Je kunt dus ook altijd op mij terugvallen. Mijn werk kenmerkt zich door de hoge snelheid, kritische blik, focus op verbetering, en proactieve, ‘evidence based’ adviezen.

Wil jij jouw concurrenten op de arbeidsmarkt voor zijn en de juiste kandidaten op een duurzame manier aan jouw organisatie verbinden? Ga dan aan de slag met strategisch recruitment! 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram