wat het is & waar het goed voor is

Strategisch recruitment

Strategisch Recruitment

Waarom iedere organisatie het nodig heeft

Kun je de juiste nieuwe medewerkers niet meer (op tijd) vinden? Word je overvallen door vacatures en verwacht jouw business dat je dit probleem oplost? Weet jij welke medewerkers jouw organisatie in de toekomst nodig heeft, waar en hoe je deze toekomstige medewerkers kunt vinden, en welk budget je daarvoor nodig hebt?

Als HR-manager en Corporate Recruiter wil je vooruit kunnen kijken, zodat je niet verrast wordt door wervingsvraagstukken. Je wilt met jouw inspanningen maximaal ondersteunend zijn aan jouw business, en mensen vinden en selecteren die passen bij jouw organisatie. Niet alleen nu, maar juist ook in de toekomst.

Strategisch recruitment verbindt het wervingsvraagstuk van jouw organisatie aan de organisatiedoelen, zodat je daarmee vooruit kunt kijken en mensen kunt vinden en selecteren die passen bij het beoogde bedrijfsresultaat. Werven zonder strategie kost namelijk enorm veel tijd en geld, en het resultaat is vaak niet optimaal.Ga ook aan de slag met strategisch recruitment en ervaar deze voordelen zelf
> Vervul jouw vacatures gemakkelijker, sneller en goedkoper
> Bespaar tijd, geld en inspanning in jouw team
> Voorkom onnodig verloop van medewerkers
> Verbeter jouw concurrentiepositie op de arbeidsmarkt
> Verhoog de kwaliteit van jouw potentiële kandidaten
> Wees voorbereid op jouw toekomstig wervingsvraagstuk


Meer weten?
Als jouw strategisch recruitment adviseur ondersteun ik je graag bij het vormgeven en het implementeren van strategisch recruitment in jouw organisatie. Plan direct een kennismaking voor advies op maat.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram