IK BEN TAMARA

JOUW STRATEGISH RECRUITMENT ADVISEUR

"Dé strategisch recruitmentadviseur die jouw corporate recruitment naar een hoger plan tilt"

Sinds 2011 ben ik actief in de arbeidsbemiddeling en sinds 2018 bouw ik als zelfstandig ondernemer met veel enthousiasme en energie mee aan de toekomst van mooie organisaties. Met mijn kennis, expertise en unieke visie op het recruitmentvak ondersteun ik HR en recruitment bij het vormgeven en implementeren van een duurzame recruitmentstrategie. Hiermee kunnen zij niet alleen nu, maar juist ook in de toekomst zelf de juiste mensen werven tegen lagere kosten.

Ik word gedreven door het maken van impact met het verbeteren van recruitment, het ondersteunen bij lastige wervingsvraagstukken en het overdragen van mijn kennis zodat deze intern geborgd is. Ik geloof erin dat organisaties zelf de allerbeste mensen binnen kunnen halen zonder tussenkomst van dure externe partners. Hier help ik hen graag bij. Ik zet het fundament voor recruitment neer en geef organisaties een vliegende strategische start.

Mijn werk kenmerkt zich door een hoge snelheid, kritische blik gericht op verbetering en een goed onderbouwd fundament. Ik werk ‘evidence based’: vanuit een wetenschappelijke basis. Door kritisch te kijken naar processen en methoden - met als doel deze aan te laten sluiten op de doelstellingen van de organisatie én de te werven doelgroep - weet ik snel pijnpunten te herkennen en quick wins te realiseren.

Ik heb al tientallen organisaties geholpen. Hierdoor werven zij nu niet alleen succesvol de juiste kandidaten maar besparen zij tegelijkertijd ook honderdduizenden euro’s in werving- en selectiekosten.

Ben jij ook toe aan een professionaliseringslag van jouw werving en selectie? Plan dan direct een kennismaking zodat we samen kunnen bespreken wat mijn dienstverlening voor jouw organisatie kan betekenen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram