ADVIES & ONDERSTEUNING OP MAAT
Vragen over mijn dienstverlening? Bel me op +31(0)657990722

Ik geloof dat bouwen aan een stevig fundament meer oplevert dan het bezig blijven met jouw korte termijn wervingsbehoefte. Door zowel de business als onze kandidaten optimaal te ondersteunen tijdens ons recruitmentproces, halen we de meeste waarde uit ons recruitment.

Dit kunnen we samen bereiken met een strategische aanpak:

Inventarisatie en strategisch recruitmentadvies

Met de organisatiescan zetten we de eerste stap in jouw strategisch recruitment. Op basis van een intakegesprek en analyse van de huidige en gewenste situatie binnen jouw organisatie werk ik een aanvalsplan uit om jouw recruitment naar strategisch niveau te brengen. Het aanvalsplan maakt inzichtelijk wat daarvoor nodig is en bevat de beoogde opbrengst, de verwachte duur en de investeringsbehoefte.

 • Krijg inzicht in de verbeterpunten van jouw recruitment
 • Voer direct quick-wins en kostenbesparingen door
 • Ontvang een advies op maat zodat je zelf aan de slag kunt met jouw strategisch recruitment of laat het advies door mij implementeren en ontvang een prijsindicatie

Inventarisatie, strategisch recruitmentadvies & implementatie

Wil je na de organisatiescan het advies direct door mij laten implementeren? Dat doe ik graag voor je!

Ik pak een aantal zaken aan zoals:

 • Jouw recruitmentplanning & budget – ik maak een recruitmentstrategie voor minimaal 1 jaar
 • ATS (Applicant Tracking System / Recruitment automatisering) optimalisatie en/of implementatie
 • Recruitmentprocesoptimalisatie & implementatie
 • Ik coach en leid jouw interne recruiters op zodat mijn kennis en werk intern geborgd is

Ik kijk graag samen met jou waar jouw uitdaging ligt en hoe mijn dienstverlening jou daarbij kan helpen!

OFFERTE OP MAAT AANVRAGEN

Organisatiescan & Advies vanaf

€2.375,-
excl. 21% BTW
OFFERTE OP MAAT AANVRAGEN

Aanbevelingen

 • Tamara heeft in een zeer korte periode onze strategisch denken binnen Recruitment een boost gegeven. Gezamenlijk zijn we tot een meerjarenplan gekomen vanuit waar wij zelf de volgende stappen kunnen zetten. Met dank aan Tamara hebben wij alle facetten van Recruitment overzichtelijk weten te bundelen, een fundament weten te beschreven en zijn we tot een aantal speerpunt projecten gekomen waar wij de komende jaren aan werken.

  Martine Dubling

  Talent Acquisition Manager
  Sioux Technologies
 • Tamara heeft ongeveer 5 maanden als Interim Recruitment Adviseur bij ons gewerkt. De focus lag voornamelijk op het professionaliseren en positioneren van onze afdeling Recruitment. Tamara is een echte professional en is zeer gedreven. Ze heeft veel kennis van het recruitmentvak en weet deze kennis op een inspirerende manier met mij, als Corporate Recruiter, te delen. Daarnaast is Tamara super betrokken en enthousiast. Ik ben zeer onder de indruk van wat Tamara in deze korte periode binnen onze organisatie opgepakt heeft. Ik beveel haar dan ook van harte aan!
  Testimonial Bibi Verkerk | Bovenmij

  Bibi Verberk

  Bovemij - Corporate Recruiter
 • Het recruitmentplan van Tamara gebruik ik om met eigenaren van en HR-managers bij mkb-bedrijven het gesprek te voeren over een meer planmatige invulling van hun wervingsactiviteiten. Het document biedt mooie handvatten om inzichtelijk te maken wat het oplevert om recruitment niet langer als een ad-hoc aangelegenheid aan te vliegen, maar als een strategisch vraagstuk.

  Testimonial Gaby Glaser | Intermax Group

  Gaby Glaser

  Intermax Group - HR Manager
 • Ik heb met plezier en bewondering gekeken naar wat Tamara binnen Rijnland voor elkaar heeft gekregen. Een vernieuwd recruitmentproces, optimaal gebruik van ons ATS en een nieuwe vaste recruiter geworven!
  Tamara is een professionele, zelfstandige, vriendelijke, doortastende recruitment specialist, die mij echt enorm heeft geholpen recruitment binnen mijn organisatie naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast is het een superfijn mens, met wie het snel schakelen is en op wie je kunt vertrouwen. Ik beveel haar dan ook van harte aan!
  Testimonial Jeroen Rottier | Hoogheemraadschap van Rijnland

  Jeroen Rottier

  Hoogheemraadschap Van Rijnland - HR Manager
 • Wat een super toffe samenwerking is dit geweest! Tamara is in alle opzichten een topper! Ik als persoon en wij als organisaties zijnde hadden nog geen ervaring met een interim strategisch recruitment adviseur, maar Tamara heeft alle (hoge) verwachtingen ingelost. Waar zij eerst veel fysiek aanwezig is geweest om goed te kunnen peilen wat onze huidige situatie was op recruitment vlak, heeft ze vervolgens een goede, realistische situatie geschetst waar we als organisaties naar toe 'moeten' gaan. Uiteindelijk heeft zij er voor gezorgd dat onze recruitmentstrategie meer body heeft gekregen, de processen zijn herschreven en we op basis van haar adviezen aan de slag kunnen met de uitvoering van diverse leuke recruitmentprojecten!!

  Steven de Jong

  ProRail - Corporate Recruiter
 • Tamara heeft een enorme versnelling aangebracht in het professionaliseren van recruitment binnen Dunea. In haar periode bij Dunea heeft ze in korte tijd onder meer een visie op recruitment, de inzet van job/vacature marketing, de inrichting van een ATS en het neerzetten van een efficient W&S-proces gerealiseerd. En alsof dat niet genoeg was, ook nog eens een recordaantal vacatures voor ons ingevuld, zonder daar externe bureaus bij te betrekken. Tamara is een vakvrouw, een specialist die staat voor haar mooie vak en dit vol overtuiging over weet te brengen. Zij ziet zowel vacaturehouders als kandidaten echt als klant en weet hen op laagdrempelige wijze de aandacht en feedback te geven die zij verdienen.

  Kathelijn Beliën

  Dunea - HR Manager
 • Tamara heeft een half jaar als interim recruiter in mijn team bij het CAK gewerkt; ze was erg snel ‘up and running’, was goed op de hoogte van de laatste trends op recruitmentgebied en paste goed in het team. Fijn dat ze de ontwikkelingen van buiten mee naar binnen nam. Zou haar zo weer inhuren!

  Jacomijne van Woerkom-Schregardus

  CAK - Manager HR & Change

Recruitmentstrategie de Academie

Voor corporate recruiters

Dé online training voor corporate recruiters die opgeleid willen worden tot Strategisch Recruitment Adviseur.
Je gaat direct in praktijk aan de slag met:
> je recruitmentplanning;
> het berekenen van budget en capaciteit;
> het creëren van draagvlak voor je recruitmentplan.

Door toepassing in de praktijk heb je direct resultaat van je training.
 • Ik ben jouw hulplijn

  €150,-
  incl. 21% BTW
  advies van Tamara
  prijs per uur
  korting vanaf 2+ uren
  1 jaar geldig
  KOOP

Wat is Strategisch Recruitment & waarom heeft iedere organisatie dit nodig?

Strategisch recruitment verbindt het wervingsvraagstuk van jouw organisatie aan de organisatiedoelen, zodat je daarmee vooruit kunt kijken en mensen kunt vinden en selecteren die passen bij het beoogde bedrijfsresultaat. Werven zonder strategie kost namelijk enorm veel tijd en geld, en het resultaat is vaak zonder optimaal effect.
LEES MEER
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram