Wie ik ben

Wie ik ben :

Ik ben Tamara Rood, 35 jaar en kom uit Zoetermeer.

In 2011 kwam ik via een stage tijdens mijn studie Psychologie als recruiter bij Randstad Uitzendbureau voor het eerst in aanraking met de arbeidsbemiddeling. Na twee jaar bij het uitzendbureau gewerkt te hebben wilde ik meer uitdaging op operationeel maar ook tactisch en strategisch niveau, ik wilde op de langere termijn meer betekenen voor organisaties en impact maken met mijn werkzaamheden en de visie op mijn vak. Om die reden ben ik geruime tijd werkzaam geweest als Corporate Recruiter bij verschillende grote en middelgrote (overheids) organisaties, met ontzettend veel plezier.

Ik heb altijd met veel enthousiasme, plezier en energie gebouwd aan de toekomst van een organisatie maar in 2018 voelde ik de behoefte om meer te doen, meer organisaties te helpen maar ook meer vrijheid in mijn werkzaamheden te creëren. Daarom ben ik aan de slag gegaan als ZZP-er waarbij ik vanuit mijn eigen bedrijf als Strategisch Recruitment Adviseur organisaties help met hun recruitmentvraagstukken, groot of klein.

Naast een eigen onderneming ben ik verslaafd aan het opdoen van nieuwe ervaringen. Ik reis graag en vaak en vind het prettig nieuwe mensen te leren kennen. Ik maak mijn hoofd graag dagelijks leeg in de Crossfitbox. Hiernaast is motorrijden een belangrijke uitlaatklep voor mij. Ik spendeer graag tijd met vrienden en familie. Investeren in duurzame relaties vind ik belangrijk. Ik heb een groot netwerk waar ik met veel plezier tijd investeer.

Klik op 'wie ik ben' om mijn LinkedIN profiel te bekijken